Wanneer de verzekeraar uw persoonsgegevens doorgeeft aan stichting CIS, betekent dit dat u wordt beschuldigd van verzekeringsfraude. Ter informatie: Stichting CIS is een organisatie die de database bijhoudt van alle verzekerden. Deze instelling heeft een vergelijkbare rol als stichting BKR. Wanneer u bent geregistreerd in CIS, kunt u door alle verzekeringsmaatschappijen op de zwarte lijst worden geplaatst. Hierdoor wordt het voor u lastig om een ??nieuwe verzekering af te sluiten. Ook uw bestaande verzekering wordt beƫindigd. U kunt dus geen aanspraak maken op vergoeding van uw schade. Als u zeker weet dat u gelijk heeft en u pleegt geen fraude, dan kunt u de CIS-registratie verwijderen met behulp van een verzekeringsrecht advocaat. De advocaat zal de verzekeringsmaatschappij ervan overtuigen dat er geen fraude is gepleegd.

De redenen voor het verwijderen van CIS-registratie

Het verwijderen van de CIS-registratie is belangrijk. U zult namelijk veel problemen tegenkomen wanneer uw gegevens worden gemeld aan EVR of stichting CIS. Ten eerste wordt uw bestaande verzekering opgezegd. Ook zetten alle verzekeraars u op de zwarte lijst zodat u geen andere verzekeringen kunt afsluiten. Een ander vervelend gevolg is de moeilijkheid om te solliciteren naar een baan bij een financiƫle instelling. Deze zaak heeft niet alleen een slechte invloed op u. Ook uw gezinsleden zullen moeilijk een verzekering kunnen afsluiten. Om deze vervelende gevolgen te voorkomen moet u een verzekeringsadvocaat van https://www.advocatenkantoorphea.nl/ inhuren om u te helpen bij het verwijderen van de CIS-registratie.

Het proces van het verwijderen van CIS-registratie

Het is verplicht om te bewijzen dat de gegevens die aan de stichting CIS zijn gemeld onjuist zijn. De kans bestaat altijd dat de verzekeringsmaatschappij een fout heeft gemaakt bij het onderzoeken van uw zaak. Als u zeker weet dat er in uw zaak geen sprake is van fraude, schakelt u een verzekeringsrecht advocaat in. U kunt de CIS-registratie namelijk niet zelf verwijderen. De advocaat zal namens u optreden om onjuiste CIS-registratie op te lossen. De advocaat weet wat de beste manier is om te bewijzen dat u geen fraude pleegt.

Advocaat verzekeringsrecht inhuren

Houd er rekening mee dat de verzekeraar de gegevens van de verzekerde alleen registreert als er aanwijzingen zijn voor fraude. Ze moeten het echte bewijs kunnen leveren dat u ze heeft misleid om dekking te krijgen. U moet dus bewijzen dat u nooit de bedoeling heeft gehad om ze te misleiden. Als u dit kunt bewijzen, kan de verzekeringsadvocaat u helpen om uw gegevens uit stichting CIS te verwijderen. Dus, als u wordt beschuldigd van verzekeringsfraude, huur dan een ervaren verzekeringsadvocaat in van een gerenommeerd advocatenkantoor!